dinsdag 15 mei 2012

Summer Trends 2012

Hooi, people!!! Zoals iedereen al wel weet komt eindelijk (nou ja, de lente is ook leuk hoor en voor dat de lente voorbij is zijn we al een hele tijd verder, dus we kunnen nog genieten van de lente) de zomer. Maar dan is het natuurlijk de vraag wat er dan weer in is. En tja... wil je dat weten? Dan zou ik snel even doorlezen!

De lente en de zomer verschillen met kleding gelukkig niet zo veel met elkaar. Dus dan hoef je ook niet meer zo veel te kopen als je, je hele budget al in de lente leeg had gemaakt. Maar helaas zit er ook altijd een negatief puntje. Er is altijd namelijk wel iets at niet meer in is. Want ja... het blijft mode he.

Tumblr_m3hkobzcq01r9nb4io1_500_largeDe kleuren van dit jaar zijn vooral gewoon softe kleuren. Print en kant kan altijd gewoon nog. Maar de derde trend color blocking, die gaat langzaam ten onder. Omdat de zomer nu meer in het teken van "freedom" staat kunnen we die harde kleuren daarbij natuurlijk niet gebruiken. Dus helaas de leuke felle kleurtjes kan je deze zomer er niet meer bij hebben.

Maar gelukkig kunnen de shorts, sweaters en leuke losse jurkjes altijd nog. Alleen dan niet meer in die felle kleuren. Wat de laatste tijd ook erg in is, is de neon trend. Met de neon trend weet ik echt helemaaaaal niet wat ik daarmee moet. Ik hou niet zo van dat neon gedoe. Het valt heel erg op en bij deze zomer kan het leuk staan als je een leuke neon riempje hebt of neon schoentjes maar nee. Mijn smaak is het niet zo. En of het nog steeds in is weet ik niet. Neon is namelijk toch iets soft achtig maar ook wel weer een color blocking achtig iets. Dus ja... Ik denk dat je neon maar beter in je kast kan houden.

Tumblr_m3yc2mhywm1rueilto1_500_largeMaar wat nou als je dit jaar heel veel color blocking hebt gekocht voor de lente? Wees dan maar gerust want gelukkig gaat mode niet zo snel dus hou die color blocking items maar gewoon in je kast. Je kan de color blocking items misschien niet meer met elkaar mengen maar wel met andere soften kleuren. Je kan bijvoorbeeld een wit jurkje aan doen met een felle kleur groen en leuke groenen pumps. Hierdoor kan je, je accessoires goed verwerken door het witte jurkje. Maar je kan ook bijvoorbeeld een felle kleur shirt aan doen met een soft achtig gilletje. En daarbij nog een leuke witte broek of juist de kleur broek zoals je gilletje.  Nog leuke pumps er aan en een paar sieraden en dan ben je helemaal klaar met je zomer look.

Nou hopelijk hebben jullie hier wat aan. De zomer kleuren zijn dus vooral gewoon softe kleurtjes. Color blocking word minder in maar gelukkig kan je die altijd nog goed combineren. Tot de volgende keer!
Moet je nog inspiratie halen? Bekijk dan dit filmpje! (klik)


Xoxo 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten