donderdag 17 mei 2012

De zomer schoenen van 2012

Hooi people! Vandaag gaan we het even hebben over de schoenen van 2012. Wat is er nou in dit jaar? En is het wel leuk? Lees snel verder om te lezen wat voor een schoenen het zijn.

 Dit jaar is het soort van "thema" in fashion vrijheid. Het wordt niet precies gezegt maar aangezien de kleding zoveel kanten op kan, van jaren 50 tot nieuwe hippy, kun je wel zeggen dat het thema van dit jaar vrijheid is. Je bent namelijk vrij om te kiezen wat je wilt gaan dragen. Maar goed... Nu heb ik wel even genoeg verteld over de styl. We moeten het namelijk maar even hebben over de schoenen van 2012.
Black Shell Wedge Sandal

 Omdat je dus in fashion heel erg vrij bent dit jaar kan je dus heel erg veel strandschoenen dragen. Strandschoenen tonen de vrijheid een beetje aan en die schoenen passen ook heel erg goed bij de softe kleuren van dit jaar. Onder de strandschoenen versta ik de sleehak. Sleehakken zijn perfecte schoenen die heel er chique zijn en ook nog eens elegant. Ze zijn handig voor het strand, modieus en je kan ze ook gewoon voor het dagelijkse leven aan.

Wat dit jaar ook weer erg in is zijn de hoge hakken met een hoge zool. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld die soort van Bratz schoenen of natuurlijk mijn favoriete schoenen van Jeffrey Campbell lita's. Deze schoenen geven je lichaam echt een mooi elegant en lang gevoel. Je voelt je, je daardoor misschien ook lang maar je wordt dan ook gewoon lang (best logisch). Deze schoenen kan je ook goed dragen met het stappen en natuurlijk om eventjes te gaan shoppen.


 Maar nu ben je er nog niet... Dit jaar is het erg in om bandjes te hebben. Prada, Louis Vuitton, Alexander McQueen en chanel hebben allemaal in hun schoenen collectie: de bandjes. Nou dit geeft genoeg aan dat de bandjes op je schoene weer in worden. Van sleehakken tot schattige pumps hebben allemaal de bandjes.

1173-1_large

De bandjes verschillen wel allemaal. Het is niet zo dat je een bepaald figuur moet zijn of dat het dikke of dunne bandjes zijn. Je kan gelukkig gewoon lekker kiezen wat voor een schoenen met bandjes je wilt. Maar goed, het is al lastig genoeg om leuke schoenen met bandjes te vinden. Een voorbeeld outfit : hoge sleehakken met een gevlochten houten/rieten hak met zwarte bandjes om je voet aande schoen te houden. Hierbij doe je een mooie hoge lange softe turquoise jurk met een de plooien die al onder de borsten uit plooien en een leuk zwart hoedje die past bij de schoenen, een beige vest of een blazer, sieraden met de kleuren zwart, beige en turquoise en daarbij nog lekker los haar. Nu heb je een soort van strand outfit die je goed voor shoppen en het strand kan gebruiken. Nou dit wa het weer voor vandaag.

Hopelijk vonden jullie het leuk en kunnen jullie hier inspiratie uithalen. Tot de volgende keer. Oh en er komen zo snel mogelijk foto's erbij maar vanwege een comuterfout lukt het niet.

 Xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten